Tekni̇k Anali̇z Raporu ( 29 Mayıs - 2 Haziran) 29-05-2023

TEKNİK ANALİZ RAPORU ( 29 Mayıs - 2 Haziran)

HAFTALIK NOT

Geçtiğimiz haftanın son işlem gününde kısa vadeli bant bölgesinden yukarı yönde kırılım gerçekleştiren endekste seçim belirsizliğinin ortadan kalması ile yeni pozisyonlanmalar beklenebilir. Yeni haftada endekste yukarı yönlü hareketin hacim artışı ile de desteklenerek 50 günlük ÜO'nun (4770) üzerine doğru ataklar beklenebilir. 4770 seviyesi aynı zamanda seçimlerde bir tur sonrası oluşan boşluğun (GAP) üst bölgesi olarak önem arz ediyor. Seans açılışında endekste yukarı yönlü büyük GAP'li açılış bekliyoruz. Seansın ikinci yarısında endeksin gün içi yeni zirve yapmakta ısrarcı olması halinde haftanın geri kalanında yeniden 5000 seviyesi hedef olarak takip edilebilir. 

Geçtiğimiz hafta bültenin kapanış performansı 0,44% olurken, endeks 1,75% yükseliş gösterdi. ALARK hedef seviyesi aşarken, diğer hisselerde stop seviyesi daha önce görüldü ancak cuma günkü güçlü alışlar ile hisselerin görünümü kısa vade için pozitife döndü. 
Bu hafta bültende ALARK geçen haftadan devam ediyor, THYAO EKGYO ASELS ve ECZYT eklendi. Hedef seviyelerin günün ilk saatinde aşılması halinde geri çekilmelerde hedef seviyelerin olduğu bölgelere kısa stop koyarak pozisyonların içerisinde kalmaya devam edilebilir.

Haftalık Teknik Bülten

Haftalık Teknik Bülten

ÖNCEKİ HAFTA PERFORMANS TABLOSU

22-26 Mayıs 2023

22-26 Mayıs 2023

Ücretsiz Deneme Hesabı